emmylightstar.blogg.se

Jag bloggar om mitt liv på onlinespelet starstable.com

(Ny) Bugg

Publicerad 2013-11-16 20:32:36 i ???, Allmänt,

Kanske en ny bugg...
Vill ni veta hur jag kom hit?
Gör såhär...
1. Rid till den här ingången till Jarlaheim:
2. Rid upp på den där kullen till vänster om mig på första bilden
3. Följ sen bara den lilla utskjutande kanten
4. Sväng bara lite och fortsätt
5. Stanna 
6. Rid bara ner på taket
7. Klart
8. OBS! Hoppa inte! Warning: Röd skärm och hästen skadar sig!
 


 

Ridklubb och vänförfrågningar?

Publicerad 2013-11-16 19:35:43 i Allmänt,

Alla förfrågningar om jag vill gå med i folks ridklubbar blir för mycket ibland...
Ibland när jag klickar Ja så blir jag glad ett tag men sen efter högst en månad så händer detta: När jag loggar in så ser jag att jag inte är medlem i en klubb längre och att klubben har upplösts.
Jag blir väldigt besviken varje gång men orkar inte driva en egen. Jag har mycket att göra utanför SSO och har inte alltid tid att vara med på lektioner, möten eller events. 
Jag tycker att det är jättemysigt och roligt att ha kompisar man kan prata med och göra roliga saker med. Men ibland när någon okänd frågar om att bli kompisar blir jag glad, javisst, men också fundersam. Jag menar, föreställ er: Vi har aldrig pratat eller ens sett varandra och sen frågar man om att bli kompisar...? 
När det händer känns det mest som om den personen försöker samla på kompisar. Jag skulle kanske tycka supermycket om den personen om vi kanske pratade lite och kollade om vi funkade ihop och om vi hade kul tillsammans.   
 

Tillbaka till Dark-Cores hemliga plattform

Publicerad 2013-11-16 12:05:00 i Allmänt,

Sååå, freaking läskigt! Hehe...
Rorsman var så snäll och rodde mig till Dark-Cores gömställe
Hjälp, fick typ lite panik för jag gillar inte deras ställe...
Sen ser jag lixom hela byggnaden och fick världens deja-vu känsla....
Snygg början lixom...
Egopic i alla hast haha xD
Sen blev det seriöst... eller så seriöst som det kan bli för mig...

Vem är tjejen mellan Mr.Sands och Justin? 
Usch, ryser när jag tänkerpå att vi kanske måste möta den där tjejen... Katja
Han är ju inte snygg direkt, försöker va lite ung igen med en tuppkam?
Justin... Loretta kan hitta någon mycket bättre... Tönt, haha. Fast, tja... Du lät mig gå så KANSKE...? Btw, jag har tagit över din gamla skinnjacka...hope u don´t mind
Aja, gå och ät er lasange, jag ska prata med Justin

Du, din otrevliga typ!!!!!!!! Vad hände med den snälla killen som hjälpte mig i Moorland när jag kom dit?

Fick besviken åka hem igen...
 
 

Mer fiske bland annat...

Publicerad 2013-11-13 20:31:00 i Allmänt, Kläder, Nyheter,

Och jag som redan har fullt upp! Så måste jag bli gillad i Jorviks fiskeklubb för att kunna fiska med Södra Jorviksfiske klubb. Fiske ligger långt ner på mig lista just nu... Högst upp är Solen Cirkel-uppdragen och sen Jorvik stallet och Ms Drake och GED uppdragen. Fast de är inte lika snåla med pengar så... Man gör mycket för pengar...
I alla fall, om du är sugen på att fiska mer så rid till Mrs Pike och checka med henne...Prata med Mrs Pike!En ny fiskeshop har öppnat någonstans vid Mrs Pike så rid runt och kolla oh kanske köpa de nya fiskekläderna...?


Salon Belle har öppnat i Jarlaheim och om jag var du skulle jag absolut rida dit och kolla in de nya snygga håren och sminken!Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.Jag köpte faktisk det lite lockiga, röda håret för det ser nästan likadant ut som mitt förra bara det att det förra låg över ena axeln.
 
För er som inte gjort klart bron till Södra Jorvik så tar det inte lika lång tid att laga bron. Förut tog det en vecka(sju dagar) och nu tar det bara TRE dagar om man inte köper extra saker på GED-arbetsplatsen. 
 

Fail...

Publicerad 2013-11-13 15:00:00 i ???, Allmänt,

Det är lite konstigt. Man kan hoppa in i Jarlaheim...
Men inte ut...
Sen tog jag en bild där det såg ut som om jag skulle hoppa över själva ordet Tullstugan.
 

Bara lite bilder...

Publicerad 2013-11-12 20:37:00 i Allmänt,

Jag fick en kick av alla fina bilder osm jag sett på olika bloggar så jag bestämde mig för att ta några jag oxå. Jag tog de flesta när jag tävlade i tävlingarna i SB. Kolla!(men ignorera tiderna... Det gick lite dåligt för mig eftersom jag hoppade på lite fel tillfällen 
Haha, i vissa bilder ser jag att jag kommer få en röd skärm haha...xD
 
 

Skogsuppdragen är typ tillbaka!

Publicerad 2013-11-12 16:01:43 i Allmänt,

Jag var påväg till den dagliga druidträningen för Solens Cirkel när jag såg Sonja rida runt med ett blått utropstecken över sig. 
Så jag rider efter henne och kollar var hon ville. Hon sa att hon hade så mycket att göra för att folk slänger skräp i skogen och hon bad om hjälp. Och jag hjälpte såklart till!
Sen reed jag till Birdie vars fågelungar hade ramlat ut ur boet... Som tur var hittade jag alla och de kom säkert tillbaka till holken.
Sen frågade Julia Shywater i den Globala chatten om varför hon inte kunde komma in i Gåd fast hon var i level 13. Jag svarade att hon behövde göra nyckeluppdraget men hon hade inget sånt. Så jag mötte henne vid Gåd grindarna och sen kollade vi hos Baronessan, Borgmästaren i Sgb och hos Smeden. Men ingen hade det uppdraget. Vet någon varför hon inte kunde komma in?
 
 

Öh...

Publicerad 2013-11-09 16:40:55 i ???, Allmänt,

Asså, jag blev lite fundersam idag...
Förstod typ ingenting. Sen stack hon iväg... Hon kom fram till mig när jag stod vid Marleys och skulle göra en tävling. Kommer fram och pratar med mig och jag fattar inget. Sen sticker hon bah och lämnar mig helt efter. Hade gärna svarat lite annorlunda men aja, skulle gjort mig själv lite skyldig...
 
 

Blandat

Publicerad 2013-11-07 18:09:10 i Allmänt,

Kände inte för att lägga upp något inlägg med ett visst ämne så det här inlägget får heta blandat...

Bland annat red jag till Valedale för att lämna ett uppdrag hos druiden på andra sidan floden. Och på väg tillbaka tog jag denna bild, haha. Angelspirit vill ha en high-five!
Sen den där läskiga personen som Linda och Alex tror är den fjärde mörkerryttaren är. Så läskig och vit... Om jag var James skulle jag vara vettskrämd! 
Sen för några dagar sen upptäckte jag vart Starshine var. Hade läst om honom på Lily Rainstorms blogg(http://starstableworld.se/) men inte fattat var han var. Är det bara jag eller ser han lite ledsen ut?
 
 
 


Ny tävling, nya husdjur och fortsatt firande av Halloween!

Publicerad 2013-11-07 17:53:25 i Allmänt, Nyheter,

När jag läste att det skulle komma en ny tävling så blev jag superduperglad men sen fortsatte jag och loggade in och då bahh: Strunt oxå! Inte tillräckligt hög level!
Ställ upp i den utmanande elittävlingen!
Så jag får snällt vänta. Men det är jobbigt. Jag ligger efter i ALLA ryktesuppdrag. Druidträningen, fiskeuppdragen, spöken och allt. Ni vet, ibland blir det himla stressigt. och sen tröttnar jag...

Jag red till den nya djuraffären i Jarlaheim och kollade in husdjuren och åhhh, vad de är söta! Min favvo är dobberman hundvalpen!
 
 
 

Men vaa?

Publicerad 2013-11-05 16:11:00 i Allmänt,

Men vad händer här lixom?
"Använd impregnerade plankor här" stod det i början på varje tävlin jag ställde upp i. Undrar om det var en bugg eller nåt...? 

Jag orkar inte göra alla ryktesuppdrag för det börjar bli såååå tråkigt, till exempel så är jag inte ens klar med druidträningen däruppe i paddocken och sen har jag knappt varit i Skördebygden mer än de första dagarna. (blev lite besviken när man släpptes in...)
Angelfeather är en halv milimeter från att gå upp till level 10 och med det bli lite snabbare, LÄNGTAR! 
Jag spelar mest på henne och Mistdream så Midnightkiss och Angelspirit håller väl på att explodera av energi... BOOOM 
Har bestämt mig för att Angelfeather ska till level 12 sen kan jag börja på nån av de andra. Undrar vem jag ska börja med...?
 
  

Min första film

Publicerad 2013-11-03 13:24:39 i Allmänt, Filmer,

Hai, jag provade att göra en film idag och det var JOBBIGT!
Det var bara standarden, ni vet, Steves Lopp och så... Jag är inte jättesnabb för Angelfeather är inte i högsta level men det struntar jag i.

Såhär blev blev den i alla fall... Enjoy


Jag har inte uppdaterat på ett par dagar för att jag inte orkat riktigt...
 
 

Min idé

Publicerad 2013-11-01 10:49:00 i Allmänt, Idéer,

Ni vet när man är inne i sitt eget hemstall? Över vattenkranen hänger det ju lite bilder. Gud vad kul om man kunde ta egna bilder och sätta upp och sen om man kunde klicka på dom så man kunde bläddra igenom dom. 

 
 

Den jobbiga stunden när...

Publicerad 2013-11-01 10:31:00 i Allmänt,

Hai, ni vet, ibland blir man så himla störd på vissa saker. Det här är det mest störande som jag vet på starstable...

När man väntar på att starstable ska starta upp:

Kanske är det bara jag, men jag läser alltid de där rutorna även om jag redan vet hur man gör eller vad de betyder
Ännu jobbigare när man vet hur nära det är, speciellt när man vet att det finns en ny uppdatering
Ännu närmare...
ÄNTLIGEN!
 
 
 

Om

Min profilbild

Emmy Lightstar

Jag heter Emmy Lightstar och är 15 år i spelet. Jag har fem hästar: Mistdream, Angelfeather, Midnightkiss, Angelspirit och Wildchild. Om man vill hitta mig är jag mest i SGB, ML och... jag vet inte, lite överallt?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela