emmylightstar.blogg.se

Jag bloggar om mitt liv på onlinespelet starstable.com

Halloween!

Publicerad 2013-10-31 13:13:00 i Allmänt, Nyheter,

Buuu!
Det är HALLOWEEN!

Med alla spöken som susar runt blir det ju läskigt! De där ljuden de gör är riktigt obehagliga eftersom jag aldrig får tag på spökena. Hitills har jag kanske fått tag i tre om man räknar det första spöket som var med i uppdraget. Sen det utanför Steves Gård och det vid G.E.D´s byggarbetsplats i Moorland. Sen har jag hört att det finns ett på smugglarstället i Moorland men jag hittar inte dit längre...
Buuuuuu!
Men jag måste erkänna att maskerna är ganska fula... eller vissa i alla fall
Vem ska du klä ut dig till i år?

Och de nya sminkningarna är super äckliga/läskiga! Speciellt den första bilden... 
 
 


Mina hästar!

Publicerad 2013-10-28 21:28:00 i Allmänt,

MISTDREAM (MIST)
Mistdream var min allra första häst som har följt med mig i hela världen! Han är en häst med en okänd ras och ålder men när jag köpte honom så sa de att han var ca 4 år. Han älskar all slags hoppning och terräng och är väldigt ambitiös på banorna och gör alltid sitt bästa. Så om han misslyckas någon gång så är det oftast mitt fel. Han har aldrig svikit mig och vi har haft så mycket kul tillsammans! 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
ANGELFEATHER
Angelfeather är min andra häst som jag försöker träna. Han är en frieser på tre år som föredrar galopptävlingar och terräng före banhoppning. Han brukar vägra på hinder och gillar att rusa runt som en vildhäst. Men jag gillar det. I alla fall den sista delen. Han är otålig och fylld av energi och kan ofta sparka bakut eller stegra om han tycker att det går för långsamt.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
MIDNIGHTKISS
Inte så passande namn på en jorvik-ponny som är allt annat än svart. Jag köpte henne mest för att jag ville ha en stor häst och en ponny. Men nu vill jag inte göra mig av med henne. Midnight kan beskrivas som lite slö och trög. Hon föredrar att hoppa terräng men helst bara ta en dressyrlektion om något. Hon är lite för liten för att hoppa banhoppning även om det funkar. 
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
ANGELSPIRIT
Angelspirit är min yngsta och mest oerfarna häst men saknar inte eget driv och sin ambitösa sida har hon fått helt av sig själv. Hon är en Andalusier och och hennes långa man är så härlig! Henne har jag mest som banhoppningshäst och dressyrhäst. 

Min dag i Södra Jorvik

Publicerad 2013-10-28 20:47:00 i Allmänt,

Inte superlätt asså, jag är sååååå oteknisk av mig  så det är inte kul...
Anyway, var på väg till Jarlaheim och tog en "genväg" genom Gröndal men tappa bort mig fullständigt! Hur som helst så fick jag en väldigt fin bild av mig och Mistdream med Gyllen Åsarnas Dal(GÅD) i bakgrunden.  
 Till slut hittade jag dit...
Märker att hästen är hungrig, törstig och oryktad så det är raka vägen till Jorvik stallet...
Fixar de dagliga uppdragen... Vissa tycker att det är mysigt att mjölka men jag tycker att det är lite kallt efter ett tag...
Sen blev det väldigt fint i stallet! Åh, Hai Stephanie!
Tävlar i loppen...
Sen jag baah: Öhh... Vilket håll?
Och sen, eftersom jag redan varit vid Jorvikstallet och Jarlaheim så undrade jag lite: "Var ligger Jarlassons gård?"
Hitta inte till Jarlassons gård men Joe sa hej till mig. 
Jag säger motsats sak: Hej då!
 
 
 
 

Första inlägget, kanske sista?

Publicerad 2013-10-27 18:25:00 i Allmänt,

Hai! (mitt typiska hej)

Hai, jag heter Emmy Lightstar

Hai, det e jag som är Emmy


Asså, jag orkar inte. Det är svårt att hitta på något att blogga om såhär, första inlägget. Kanske sista?
Jag gillar att försöka klura ut hur man fixar så den ser snygg ut men jag orkar inte blogga egentligen. Jag suger på båda, helt enket. 
 

Om

Min profilbild

Emmy Lightstar

Jag heter Emmy Lightstar och är 15 år i spelet. Jag har fem hästar: Mistdream, Angelfeather, Midnightkiss, Angelspirit och Wildchild. Om man vill hitta mig är jag mest i SGB, ML och... jag vet inte, lite överallt?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela